Manual per a un bon alletament matern

Associació Catalana de Llevadores

La llevadora des de sempre ha estat una gran defensora de l'alletament matern, d'una banda perquè és el professional que per exel·lencia dóna atenció a la dona en els processos reproductius fisiològics, i de l'altre perquè és coneixedora dels avantatges de l'alletament matern.

 

 

Per això, l'Associació Catalana de Llevadores assabentada de l'existència del manual d'alletament Successful Breastfeeding, del Royal College of Midwives, ha considerat convenients la seva traducció a la nostra llengua, per tal de difondre la informació que conté. Creiem que aquest manual reflecteix la preocupació i l'interès que mostren les llevadores pel tema de l'alletament matern a nivell mundial. Aquesta publicació conte els resultats de molts treballs de recerca que s'han publicat sobre l'alletament en els darrers anys.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.