Alba-Lactancia-Materna-p

ALBA LACTANCIA MATERNA

Associació sense ànim de lucre que ofereix informació i suport a totes les mares que desitgin gaudir d'una lactància materna exitosa.
https://albalactanciamaterna.org/

salutfamilia

ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA

És una entitat privada independent i sense ànim de lucre. La seva missió és assistir a les persones d’acord amb el principi d’imparcialitat, és a dir, independentment del seu origen, ètnia, sexe, nacionalitat, condició social i religió. L’assistència i els serveis que desplega l’Associació Salut i Família abasten: necessitats bàsiques de salut, atenció de planificació familiar i la interrupció voluntària de l’embaràs, orientació jurídica i psicosocial a l’àmbit de la vida familiar, suport a les relacions interculturals, suport a les necessitats socials bàsiques i a l’assentament.
https://saludyfamilia.es/

DONALLUM

DONA LLUM - Associació Catalana per un Part Respectat

Associació e voluntariat sense ànim de lucre creada el 2006 i formada majoritàriament per dones unides pel convenciment que les mares i nadons han de rebre una atenció digna i respectuosa durant l’embaràs, el part i el puerperi a Catalunya.
https://www.donallum.org/

logo epen

EL PARTO ES NUESTRO

Associació sense ànim de lucre i feminista, formada per usuàries i usuaris del sistema sanitari, principalment dones i mares, que pretén millorar les condicions d'atenció a mares i fills/as durant l'embaràs, part i postpart. Va néixer l'any 2003 per a donar suport​ a dones que havien sofert cesàries i parts traumàtics i proporcionar informació basada en l'evidència científica.
https://www.elpartoesnuestro.es/

logo fedalma

FEDALMA

FEDALMA és una federació d'àmbit estatal que reuneix actualment més de 100 associacions i grups de suport de tota Espanya que es dediquen a la promoció, protecció i suport de la lactància materna com a estratègia de prevenció per a la salut.
https://www.fedalma.org/

LOGO-ASSOCIACIO

L'OBSERVATORI DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS

Entitat no governamental interdisciplinària formada per persones interessades en la promoció i defensa del Drets Sexuals i Reproductius. Es va constituir a Barcelona l’any 1982, arran del sorgiment dels Centres de Planificació Familiar. Es proposa impulsar, fomentar i facilitar la sensibilització, la prevenció i l’educació de la societat en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva.
https://lassociacio.org/

0G4zcdJO 400x400

GRUPO DE TRABAJO SOBRE TRATAMIENTOS DEL VIH

Associació QUE Divulga el coneixement científic i el maneig clínic i farmacològic del VIH, les ITS i les hepatitis víriques entre les persones que viuen amb aquestes malalties i les susceptibles a adquirir-les, a través d'actuacions educatives, d'atenció i acompanyament individual i de participació i incidència política amb la finalitat que aquestes persones puguin incrementar el control sobre la seva salut i millorar la seva qualitat de vida. Neteja Copia el text
https://www.gtt-vih.org/

petitsambllum

PETITS AMB LLUM

Associació sense afany de lucre, formada per mares, pares i familiars que hem sofert la pèrdua d’un o més fills durant l’embaràs o després del part. Aquesta associació neix de la voluntat d’aquestes mares, pares i familiars de donar a conèixer el dol perinatal i neonatal i d’oferir suport a aquelles persones que passen per aquest dol.
https://www.petitsambllum.org

sidastudi 2

SIDA STUDI

Web amb documentació i recursos pedagògics sobre salut sexual per a joves. Des d’una perspectiva feminista i de drets, SIDA STUDI existeix per contribuir a generar una transformació social i política que asseguri que totes les persones puguin gaudir de la seva sexualitat de manera plaent, saludable i lliure de violències masclistes. Fomentant l’apoderament de les persones i comunitats a qui les seves sexualitats estan sent vulnerabilitzades (a través de la penalització de la sexualitat de les dones, de la diversitat cultural, corporal, funcional, sexual i de gènere) i l’autodeterminació de les persones amb relació al seu cos, al plaer, als afectes i als possibles riscos (violències masclistes, VIH i altres ITS i embarassos no planificats).
https://salutsexual.sidastudi.org/

baixa

UMAMANITA

Associació pionera a Espanya en el suport a mares, pares i famílies enfront de la mort perinatal i neonatal. L'associació, basada en un treball voluntari, s'ha convertit en el referent principal a nivell nacional tant en el suport a mares/pares i professionals com en recerca, formació per a professionals sanitaris, dinamització i implementació de projectes de prevenció de la mort perinatal i de millora de la qualitat assistencial i conscienciació social i promoció de canvis protocol·laris i legislatius.
https://www.umamanita.es/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.