ClinicalKey

CK La nova versió de la plataforma està més centrada en l'atenció al pacient, donant més visibilitat a les parts del CK Clinical overviews, fitxes de medicaments i guies clíniques en els primers 4 resultats de la cerca.
https://www.clinicalkey.es

Cochrane

cclogoUn cercador basat en l'evidència científica independent d'alta qualitat per a la presa de decisions en l'atenció sanitària. És de lliure accés i té com a objectiu resumir les revisions Cochrane. La Cochrane Collaboration és una organització internacional, independent, sense ànim de lucre, finançada per diverses fonts, incloent-hi governs, universitats, hospital i donacions personals.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Cuidatge

roviraBase de dades bibliogràfica produïda pel CRAI Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili. Va néixer l’any 1993 amb el propòsit de donar a conèixer la producció científica produïda en l’àmbit de la infermeria. La base de dades conté referències de les revistes publicades en català i castellà des de l’any 1993 fins avui en dia. Actualment disposa de més de 50.000 registres. Abast temàtic: infermeria i altres disciplines afins.
http://teledoc.urv.es/cuidatge

Enfispo

ENFISPO Base de dades desenvolupada des de la Biblioteca de la Universidad Complutense de Madrid, i permet la consulta d'articles d'una selecció de revistes en espanyol d'Infermeria, Fisioteràpia i Podologia.
https://biblioteca.ucm.es/enf/enfispo

Google Acadèmic

scholar logo 64dp És un motor de cerca de Google que indexa el text complet o les metadades de literatura científico-acadèmica de gran quantitat de formats i disciplines. Entre els resultats que ofereix podem trobar citacions, enllaços a llibres, articles de revistes científiques, comunicacions i ponències a congressos, informes científico-tècnics, tesis i dissertacions, resums, informes tècnics i altra literatura acadèmica, incloent-hi patents.
https://scholar.google.es

PubMed

PubMed pUn recurs de recerca gratuït amb una base de dades bibliogràfiques de més de 32 milions de cites i resums d'articles de recerca en biomedicina i ciències de la vida.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

Scielo

scielo Scielo és una biblioteca virtual formada per una col·lecció de revistes científiques espanyoles de ciències de la salut seleccionades d'acord amb uns criteris de qualitat preestablerts.
https://scielo.org/es

UpToDate

utd-logo-desktopRecurs subvencionat pel Ministeri només per als centres assistencials) Recurs de suport per a la presa de decisions clíniques basat en evidència.
https://www.uptodate.com/contents/search

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.