97DJqFRe 400x400

ASOCIACIÓN DE AFECTADAS DE ENDOMETRIOSIS DE CATALUNYA

Endo & Cat neix al març del 2014, per donar suport, ajudar i assessorar les dones afectades i als seus familiars, i per a difondre la malaltia per tots els mitjans possibles.

Aquí podràs trobar informació relacionada amb la malaltia i els tractaments. També podem guiar-te amb les diferents gestions per a poder accedir als serveis mèdics adequats. Podràs informar-te sobre els serveis i activitats que ofereix la nostra associació i relacionar-te amb altres afectades d'endometriosis.
https://www.endometriosiscatalunya.com

LOGO-CJAS

CENTRE JOVE D'ATENCIÓ A LES SEXUALITATS (CJAS)

És un servei d’atenció específica als adolescents i joves i sempre GRATUïT, CONFIDENCIAL I PRESERVANT LA MÀXIMA ANONIMITAT POSSIBLE. El CJAS és un centre acreditat pel Catsalut de caràcter preventiu-educatiu i assistencial, de L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius, obert al públic des de l’any 1992. Es considera un servei de referència, complementari als serveis sanitaris, psicològics i socials, i actua des d’una perspectiva d’optimització dels recursos existents en la xarxa sociosanitària normalitzada. L’objectiu fonamental del servei, basat en els Drets Sexuals i Reproductius i la seva defensa, és el d’atendre i acompanyar els joves i el seu entorn, en el procés de creixement per afavorir la vivència d’una sexualitat positiva i responsable.
https://centrejove.org/

logo-ihan-2019

INICIATIVA PARA LA HUMANIZACIÓN DEL LA ASISTENCIA AL NACIMIENTO Y LA LACTANCIA (IHAN)

IHAN ha estat llançada per l'OMS i UNICEF per animar als hospitals, serveis de salut, i en particular les sales de maternitat a adoptar les pràctiques que protegeixin, promoguin i donin suport a la lactància materna exclusiva des del naixement. L'objectiu d'aquesta pàgina és informar sobre els aspectes necessaris perquè el seu hospital o centre de salut accedeixi a ser IHAN, establint la lactància materna com la norma i forma òptima d'alimentar als bebès, i pugui jugar un important paper augmentant la taxa de lactància materna en el seu mitjà.
https://www.ihan.es/

obs

L'OBSERVATORI DE DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS (IHAN)

L’Observatori de Drets Sexuals i Reproductius està impulsat des de L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius amb l’objectiu d’oferir un espai de denúncia sobre la vulneració dels DSiR per tota la població del territori català. Es tracta d’un espai independent i una eina d’incidència política a través del coneixement de la realitat política i social i del seguiment de la legislació en matèria de Drets Sexuals i Reproductius. L’Observatori recull i estudia els casos rebuts i analitza les dades per tal de fer públics informes sobre la vulneració dels DSiR que ajudin a incidir i transformar les polítiques públiques i els serveis destinats a garantir els DSiR a Catalunya.
https://drets-sexuals-i-reproductius.lassociacio.org/

PREINFANT

PREINFANT

Web dirigida a totes les dones embarassades o amb un fill/a menor de tres anys que es trobin en les següents situacions: Dones soles; adolescents que necessiten assessorament; dones (i/o famílies) que no tenen suport ni coneixement de l'entorn; dones (i/o les seves parelles) amb problemes d'alcohol o altres drogues; dones (i/o famílies) en altres situacions psicosocials i emocionals desfavorables.
https://preinfant.org/ca/

sexe-joves

SEXE JOVES

Sexe Joves és un web dirigit a joves que té com a objectiu promoure una sexualitat saludable i segura, i prevenir embarassos no desitjats, infeccions de transmissió sexual i VIH, i abusos, assetjaments i agressions sexuals.

El canal ofereix informació, en un llenguatge directe i planer, sobre diferents temes relacionats amb l'afectivitat i la sexualitat, com ara el coneixement del propi cos, els mètodes anticonceptius, l'embaràs i l'avortament, la pornografia, o el sexe virtual, un cercador de centres de salut i de llistes d'hospitals, centres d'atenció a la salut sexual i reproductiva, centres d'interrupció voluntària de l'embaràs, centres d'atenció a les infeccions de transmissió sexual i centres de prova ràpida del virus de la sida, un servei de xat confidencial per resoldre els dubtes dels usuaris i recursos de suport.
https://sexejoves.gencat.cat/ca/inici/

XARXA

XARXA DE DONES PER LA SALUT

Xarxa de dones feministes motivades per la salut de les dones i del conjunt de la població organitzades en diferents col·lectius i àmbits: d’usuàries, d’ajuda mútua, de professionals, d’activistes per la salut. Creiem que hem de ser subjectes actius en el procés de salut i desitgem millor qualitat, equitat i calidesa en l’atenció sanitària i polítiques potenciadores de salut amb perspectiva de gènere.
https://xarxadedonesperlasalut.org/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.