IV Congrés de l'Associació Catalana de Llevadores

26, 27 i 28 de maig 2016, Tarragona

Escoltar a les dones, pensar com a llevadores

L'Associació Catalana de Llevadores (ACL), conjuntament amb la Federación de Asociaciones de Matronas de España (FAME) i la International Confederation of Midwives (ICM), està organitzant el IV Congrés de l'ACL, XV Congreso de la FAME i II de la ICM del Sud d'Europa, pels dies 26, 27 i 28 de maig de 2016 a Tarragona.

Aquest Congrés, d’àmbit Internacional, té com a objectiu crear un espai d'intercanvi d'experiències entre les llevadores del Sud d'Europa.

III Congrés de l'Associació Catalana de Llevadores

24, 25 i 26 d'abril 2008, Girona

Motivació i compromís: impuls pel canvi

“Motivació i compromís: impuls pel canvi” vol reflectir els elements imprescindibles per poder afrontar els canvis institucionals, socials, econòmics i culturals que envolten la nostra feina de llevadores. La motivació ens permet aportar energia intel·lectual i humana per portar a terme la tasca diària implicant-nos amb el nostre compromís per debatre, reflexionar, millorar i innovar en la salut sexual i reproductiva de les dones, garantint una atenció de qualitat, i capaces d’afrontar problemes com la manca de llevadores, la pressió assistencial, la incertesa i al mateix temps els nous reptes assistencials.

II Congrés de l'Associació Catalana de Llevadores

20, 21, 22 de maig 2004, Tarragona

Cap a una pràctica professional d'innovació i millora

Una professió necessita una formació que li permeti una contínua reflexió de la pràctica professional, una posta al dia d'aspectes teòrics i un intercanvi amb altres professionals que contribueixi a la millora de la pràctica assistencial.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.