Definició de LLEVADORA

La International Confederation of Midwives (ICM,2011), organisme reconegut a nivell internacional i que aplega més de 70 associacions de llevadores del món, va formular la definició de llevadora, acceptada també per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), com:

"Una LLEVADORA és una persona que ha finalitzat satisfactòriament un programa de formació en l'exercici de la llevadoria, reconegut en el país corresponent i que està basat en les Competències essencials per a la pràctica bàsica de la llevadoria de la ICM i en el marc de les Normes globals de la formació de la llevadoria de la ICM; que ha obtingut les qualificacions requerides per a registrar-se i/o llicenciar-se legalment per a exercir la professió de llevadora i utilitzar el títol de "LLEVADORA", i que demostra competència en l'exercici de la llevadoria".

https://www.internationalmidwives.org/es/nuestro-trabajo/pol%C3%ADtica-y-pr%C3%A1ctica/definiciones-de-la-icm.html

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.