Premio Matrona de la Fundación Mustela

El Premi de Matronas, recolza l'elaboració i realització de projectes de recerca i desenvolupament en l'àmbit d'actuació de les llevadores.
Aquest premi està reservat exclusivament per a projectes de recerca i desenvolupament empresos per llevadores.

La primera convocatòria per a la presentació de candidatures és del 6 de març al 10 de maig 2019. Durant aquest període, es podrà emplenar el formulari en línia. La selecció del projecte de recerca guanyador es realitzarà al maig, comunicant-se finals de maig, principis de juny i el lliurament del premi serà al juny durant el XVIII Congrés de FAME.

Més informació...

Temaris de les proves previstos a les convocatòries corresponents a l'oferta d'ocupació pública per a l'exercici 2015

Ja s'han publicat els Temaris per a les proves previstes a les convocatòries corresponents a l'oferta d'ocupació pública per a l'exercici 2015.
Aquí teniu l'enllaç:
http://www.gencat.cat/ics/professionals/temaris.htm

El temari transversal per a totes les categories:
http://www.gencat.cat/ics/professionals/pdf/Temari_transversal.pdf

El temari especific de llevadora:
http://www.gencat.cat/ics/professionals/pdf/Temari_especific_llevadora.pdf

Posicionament del Departament de Salut sobre l' "Informe doulas"

28 abril 2015

..."en el darrer Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salud, celebrat el proppassat 26 de març de 2015, es va tractar com a punt número 12 de l'ordre del dia el tema "Informe de las actuaciones llevadas a cabo tras la presentación del "Informe Doulas" por parte del Consejo General de Colegios Oficiales de Enfermería".

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.