La cara i la creu de ser pares passats els 40

Ara Criatures, 15 gener 2024

Criatures pares pRocío Hernández, vocal de l'ACL en una entrevista per l'ARA CRIATURES parlant de les raons per les quals cada cop s'ajorna més el moment de tenir fills i els riscos que comporta.

…"La societat crec que ha normalitzat tenir fills a edats avançades, la qual cosa ha fet que potser no siguem tan conscients dels riscos”

..."el fet que hi hagi més naixements passats els 40 anys no fa disminuir el risc, el que fa és que els controls de l'embaràs i l'atenció obstètrica s'hagin hagut d’adaptar a aquestes situacions”.

Un article d'Esther Escolán

Podeu llegir l’article sencer:
https://criatures.ara.cat/familia/cara-creu-pares-passats-40_130_4905488.html

Per un FUTUR amb LLEVADORES. Pel FUTUR de la PROFESSIÓ

Barcelona, 13 gener 2024

cdf96c83-0d73-45b7-96e5-ec51f4404f26Com a societat científica, donem suport i hem estat presents a la manifestació del dissabte, dia 13 de gener, a Barcelona.

Sota el lema PER UN FUTUR AMB LLEVADORES, PEL FUTUR DE LA PROFESSIÓ, volem sumar veus i cridar ben fort perquè se’ns escolti.

Les llevadores en vaga indefinida: “El 2026 tindrem una manca de relleu molt gran”

Vilaweb, 7 gener 2024

vilaweb vaga indefinidaMariví Cambredó i Encarna López, la presidenta i la secretària, respectivament, de l’Associació Catalana de Llevadores, parlen per Vilaweb de la situació actual de les llevadores a Catalunya.

…”La vaga d’infermeres ha fet palès el sentiment compartit de totes les professionals, que se sentien menystingudes. Consideren que el fet de ser una professió molt feminitzada ha estat un hàndicap perquè les seves reivindicacions fossin escoltades. Val a dir que aquesta és la primera mobilització del col·lectiu de llevadores de manera unitària.” Podeu llegir l’article sencer a: https://www.vilaweb.cat/noticies/llevadores-catalunya-vaga-2026-falta-relleu/

Un article de Alba Tebar Gutiérrez

Podeu llegir l’article sencer:
https://www.vilaweb.cat/noticies/llevadores-catalunya-vaga-2026-falta-relleu/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.