L’Hospital del Vendrell necessita incorporar LLEVADOR/A

26 GENER 2023

XARXA SANITARIA I SOCIAL DE STA. TECLA precisa LLEVADOR/A per a l’Hospital de El Vendrell.

S'ofereix:

  • Contracte Indefinit.
  • Incorporació Immediata.
  • Jornada completa
  • Horaris: 3 jornades diürnes de 12 hores (de 8:00 a 20:00), més 2-3 guàrdies al mes de 12 hores(caps de setmana i nits). Les guàrdies es planifiquen per tot l’any.
  • Possibilitat de fer activitats a primària.
  • Salari segons conveni SISCAT.
  • Formació Interna
  • Accés carrera professional


Les persones interessades hauran enviar el seu c.v. a la següent adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Per mes informació poden trucar al telèfon: 977.24.84.89 i demanar per Carmen Orea o bé consultar el web http://www.xarxatecla.cat/treballa amb nosaltres

Descarregar anunci...

Hospital Universitari Joan XXIII precisa LLEVADORA

20 GENER 2023

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona precisa una llevadora per cobrir una plaça a sala de parts.

S’ofereix:
- Contracte INDEFINIT
- Una reducció de jornada del 33%
- Una reducció del jornada del 50%
- Opció de compactar ambdues jornades i fer un 83%
- HORARI: diürn i nocturn en torns de 12h o 24h
- REMUNERACIÓ: segons conveni ICS
- Opció de fer guàrdies extres

Les persones interessades poden enviar el seu CV a l’adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Per a més informació poden trucar al tlf. 977295800 i preguntar per la coordinadora de llevadores, Edurne Zazpe.

L'Hospital de Mataró necessita incorporar LLEVADORES

19 GENER 2023

Des de l'Hospital de Mataró-CSdM hem llençat 2 convocatòries públiques d'oferta de places de diferents perfils de professionals sanitaris que inclouen l'oferta de 9 places de LLEVADORA per a contractació indefinida fixe. https://www.csdm.cat/ca/el-consorci/ofertes-feina/

Es tracta de:
Oferta 3 places de Llevadora a: Convocatòria pública extraordinària per a la provisió de 48 llocs de treball. Referència: CSM009-23.
• El termini de presentació de candidatures és fins el 6 de febrer 2023 a les 14h.
• Bases de la convocatòria accessibles a la WEB CSdM:
https://www.csdm.cat/ca/el-consorci/ofertes-feina/795/convocatoria-publica-extraordinaria-per-a-la-provisio-de-48-llocs-de-treball-mitjancant-concurs-de-merits-corresponent-al-proces-d-estabilitzacio-derivat-de-la-llei-20-2021-referencia-csm009-23

Oferta 6 places de Llevadora a: Convocatòria pública extraordinària per a la provisió de 78 llocs de treball. Referència: CSM010-23
• El termini de presentació de candidatures és fins el 6 de febrer 2023 a les 14h.
• Bases de la convocatòria accessibles a la WEB CSdM:
https://www.csdm.cat/ca/el-consorci/ofertes-feina/796/convocatoria-publica-extraordinaria-per-a-la-provisio-de-78-llocs-de-treball-mitjancant-concurs-oposicio-corresponent-al-proces-d-estabilitzacio-derivat-de-la-llei-20-2021-referencia-csm010-23

 

Centre de naixements de Martorell precisa LLEVADORES

16 GENER 2023

En dependencia de la dirección de enfermería, la persona seleccionada tendrá como misión proporcionar una atención de calidad a las usuarias aplicando los conocimientos y técnicas específicas de su disciplina basándose en el conocimiento científico y tecnológico.
En nuestro centro el 83% de los partos son acompañados por el/la comadrón/a.
Nuestra prioridad es que sea el profesional principal. Son los responsables de la planificación, organización y gestión, dando todo el soporte necesario para experimentar el nacimiento como un proceso fisiológico, psicológico y social.

OFRECEMOS:
• Onboarding y formación inicial enfocada al Centro de Nacimientos: parto en el agua, alternativas para el manejo del dolor, etc.
• Lugar de Trabajo polivalente: Centro de Nacimientos, Sala de Partos y Unidad de Maternidad.
• Contrato indefinido.
• Jornada adaptada a tú disponibilidad.
• Plan de Carrera real.
• Condiciones salariales superiores a las marcadas por convenio SISCAT.
• Incorporación según disponibilidad.

Las personas interesadas pueden enviar su currículum, a la dirección de correo Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o contactar directamente al teléfono 648 25 95 95.

Més informació...

 

Centre de Naixements Casa Laietània (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol) busca Llevadora

9 GENER 2022

El Centre de Naixements Casa Laietània (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol) busca Llevadora.

Oferim:
• Contractació en jornada completa de dia amb possibilitat de permanència.
• Busquem llevadores amb ganes e il.lusió d'incorporar-se a un equip dinàmic i motivat que treballa per a personalitzar l'atenció a las dones i les seves famílies.
• El nostre espai compta amb una sala de part amb banyera, una sala de puerperi i una sala de consulta, dintre d'un ambient confortable com un domicili particular.
• Es valorarà experiéncies en part a l' aigua, part natural i part a casa.
• S'ofereix formació continuada.

Interessades contacteu amb Lluïsa Garcia: T 695560369
Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf cerca LLEVADOR/RA

2 DESEMBRE 2022

Cerquem personal Diplomat/Graduat en Infermeria, que disposi del Títol d’Especialista en Infermeria Obstetricoginecològica, per l’àrea de Ginecologia i Obstetrícia del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l’Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes), i l’Hospital Sant Antoni Abat i Centre de Rehabilitació (Vilanova i la Geltrú).

Oferim:
- Contracte d’Interinatge pendent de convocatòria.
- Retribució salarial segons conveni Sanitat Concertada de Catalunya (SISCAT) Grup 2.
- Jornada complerta.
- Planificació laboral anual del 100% en jornades de 12 hores.
- Incorporació immediata.

Les persones interessades hauran d’enviar sol·licitud i curriculum vitae a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , indicant la referència INFLLEV_CSAPG_2022

Més informació...

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.