ASSIRMN

BLOG DE L'ASSIR METROPOLITANA NORD

Blog sobre salut sexual i reproductiva, per donar informació a la ciutadania sobre les activitats que realitzen i els serveis que ofereixen. El blog dels ASSIR de la Metropolitana Nord vol contribuir a millorar la salut sexual i reproductiva de la població, a través de consells sanitaris. L’ASSIR és un servei multidisciplinari que ofereix serveis assistencials i educatius relacionats amb el control i el seguiment de l’embaràs, l’educació maternal, l’atenció al postpart, la planificació i l’orientació familiar, l’atenció ginecològica, l’atenció psicològica relacionada amb la salut sexual i l’educació sexual dels joves.
https://assirmn.wordpress.com/

SMT

BLOG DEL SERVEI DE GINECOLOGIA I OBSTETRICIA I DE L'ASSIR DE MÚTUATERRASSA

El nostre servei es caracteritza per una escolta activa envers les necessitats de la dona. Som un equip de professionals joves que té en compte la capacitat de decisió, respecte i empoderament com els valors que ens defineixen juntament amb una voluntat transformadora cap a una medicina més humanitzada.
Ser respectuosos amb la dona i atorgar-li el protagonisme que mereix és la voluntat del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), el qual treballa amb voluntat transformadora per posar en valor un tracte més humanitzat que repercuteixi en la figura de la dona.
https://www.mutuaterrassa.com/blogs/ca/ginecologia/actualitat-ginecologia-obstetricia?fbclid=PAAaYdbj-3V7DZx5pRPrqYtH501dwfK3MqrIJHBeUG4s2j2wqcNw7wPOGBQ20_aem_AUlthiajHR8iLyVSXV0BPGkN315uSyjx-s82KaUa0ZBaLTvbh4mDOp6wmmfsu3gB8Cs

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.