pocordo3

PLATAFORMA CIENTÍFICA EN DEFENSA DEL PINÇAMENT ÒPTIM DEL CORDÓ UMBILICAL

Lloc amb informació i recursos per defensar el pinçament òptim del cordó umbilical durant la transició a la vida extrauterina.
https://pinzamientoptimo.org

scog

SOCIETAT CATALANA D'OBSTETRÍCIA I GINECOLOGIA (SCOG)

La Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia (SCOG) treballa amb l’objectiu de millorar la salut de les dones d’arreu i, en especial, del territori català. Com a societat científica de referència en l’àmbit de la ginecologia i l’obstetrícia a Catalunya, la SCOG dona suport als professionals des del punt de vista científic i professional.
https://webs.academia.cat/societats/ginecol/index.php

scp2

SOCIETAT CATALANA DE PEDIATRIA

La Societat Catalana de Pediatria, és una comunitat científica que té com a objectiu primordial fomentar activitats de gestió del coneixement, posant l'accent en la docència, la investigació i la formació continuada dels pediatres. Alhora, té cura de la formació i el reciclatge professional, i vetlla per la millora de les condicions de salut integral i social de la infantesa i l'adolescència.
https://www.scpediatria.cat/?p=page/html/home

sec

SOCIEDAD ESPAÑOLA DE CONTRACEPCIÓN (SEC)

La Sociedad Española de Contracepción (SEC) és una societat científica i professional que té com a objectius l'assessorament, difusió, promoció i estudi científic dels mètodes contraceptius i la seva relació amb la salut reproductiva formativa i divulgativa. Pertanyen a la SEC Metges/es Ginecòlegs/es, Atenció Primària, Infermeria, Llevadores i altres professionals interessats en la Salut Sexual i Reproductiva.
https://sec.es/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.