Preservació de la fertilitat per tècniques de reproducció assistida

29 SETEMBRE 2022, 16.30-18.00h. ONLINE

FERTILITAT

INSCRIPCIÓN A LA JORNADA

Des de l’Associació Catalana de Llevadores s’organitza una sessió per actualitzar els coneixements de la llevadoria sobre la preservació de la fertilitat per tècniques de reproducció assistida pot afectar a persones que per diferents motius (malalties no oncològiques i oncològiques, insuficiència ovàrica prematura, persones transgèneres, i dones que desitgen posposar la maternitat ) sol·liciten informació a les professionals sanitàries.

Contingut:
• Revisió del concepte de “la reserva ovàrica”
• Quines dones poden beneficiar-se de la preservació de la fertilitat. Raons mèdiques. Raons socials
• Tècniques de reproducció assistida que faciliten la preservació de la fertilitat
• Límits de les tècniques de preservació e la fertilitat

Ponent: Dr Xavier Saura Montiel
Ginecòleg, especialitzat en medicina reproductiva des del final de la dècada dels 80. Màster en Medicina Reproductiva des de 1992

Preu:
Socias ACL i LLIRS adherides a l'ACL: GRATUÏT
No associades: 10€

Número de compte: CAIXA GUISSONA ES46 3140 0001 9400 1403 1600
(i tot seguit, enviar per email el comprovant a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. per poder reservar la plaça)

SETMANA LACTÀNCIA MATERNA 2022

del 3 al 7 d'OCTUBRE 2022, ONLINE

SLM2022 web
Organitzat per: Associació Catalana de Llevadores

Lloc: ONLINE VIA ZOOM

XERRADES GRATUÏTES DIRIGIDES A LLEVADORES ASSOCIADES A L'ACL I LLIRS ADHERIDES

El Grup de Treball d'Alletament Matern de l’Associació Catalana de Llevadores ha preparat diverses sessions informatives amb webinars per ampliar la informació sobre l’alletament matern i la criança. Durant 5 dies, del 3 al 7 d’octubre 2022, compartirem coneixements a través de llevadores expertes en lactància materna.

Jornada: Rol de la matrona en el abordaje de las disfunciones de suelo pélvico: casos clínicos

24 MARZO 2022, 16.00-19.30h. ONLINE

Jornada celebración 5º ANIVERSARIO del Grupo de Matronas con Interés en Suelo Pélvico de l'Associació Catalana de Llevadores

SolPelvia 2022 web

INSCRIPCIÓN A LA JORNADA

Con el objetivo de ofrecer el mejor cuidado a las mujeres en relación a su suelo pélvico, a comienzos del 2017, un conjunto de matronas decidimos unirnos para estudiar, consensuar y homogenizar la atención a dichas mujeres en nuestra práctica diaria, y compartir nuestras experiencias. Somos cerca de 30 las matronas que formamos el Grupo Catalán de Matronas con interés común en el cuidado del suelo pélvico. Tras estos años, al echar la vista atrás, nos alegramos al comprobar cuánto hemos crecido juntas. Por ello, queremos celebrar nuestros cinco primeros años con todas las matronas de España que tengan interés en el Suelo Pélvico, compartiendo conjuntamente esta jornada que esperamos sea de vuestro agrado.

 

Precio:
Socias ACL: 25€
Asociaciones FAME*: 25€
Matronas residentes*: 15€
No asociadas: 35€
*Necesaria acreditación para asociadas a FAME y matronas residentes

Número de cuenta: CAIXA GUISSONA ES46 3140 0001 9400 1403 1600
No olvides hacer constar tu nombre, también puedes enviar el comprobante de pago a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El idioma de la jornada será el castellano. La sesión es en directo no podrá verse en diferido.

Descargar programa

CONEIXEM-NOS: parlem de la nostra salut sexual i reproductiva 2022

9, 16 i 23 de FEBRER 2022, 16.00-18.00h, ONLINE VIA ZOOM

Coneixem-nos 2022 web
Organitzat per: Associació Catalana de Llevadores, PASSIR Parc Salut Mar i ICS, Metropolitana Nord

Lloc: ONLINE VIA ZOOM

XERRADES GRATUÏTES DIRIGIDES A RESIDENTES DE LLEVADORES I LLEVADORES

INSCRIPCIÓ A LES XERRADES:

L’Associació Catalana de Llevadores vol seguir a prop vostre, participant en la vostra formació.
Les llevadores, en tant que agents de salut experts en salut sexual i reproductiva, vetllem pel benestar de les persones al llarg de tot el seu cicle vital. Les llevadores atenem, escoltem, donem veu i informem, per tal d’afavorir la salut sexual i reproductiva de la població. Dins la cartera de Serveis de l'ASSIR, les activitats comunitaries són prioritàries. Us proposem un conjunt de sessions amb diferents temes d’interés,com a exemples de tallers a fer per a la poblacio, dins de les activitats comunitàries a l'ASSIR.

Aquestes sessions online seran gratuïtes.

 

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.