Isabel Coca Comín

sòcia núm. 260

Graduada en Infermeria (Universitat Complutense de Madrid, 1971). Llevadora (Universitat de Barcelona, 1980). Diplomada en Infermeria (Universitat de Barcelona, 1995). Formada en la disciplina de hatha ioga durant 20 anys.

Montserrat Garriga Gimbernat

sòcia núm. 164

Llevadora formada a la Maternitat Provincial de Barcelona. Treballo a l'Atenció Primaria a l'ASSIR de la Selva Interior (ABS Anglès) i com a llevadora autònoma al Centre Wellnes del Parc del Migdia de Girona impartint els cursos de Preparació al naixement mitjançant l'Aigua i els de Recuperació Post-part i Criança.

Sentint el present a cada instant.

Neus Jorba Galdós

sòcia núm. 1080

Llevadora de l'ASSIR BAGES
Zona de residència la Cerdanya

Inmaculada Marcos Marcos

sòcia núm. 524

LLevadora de l'equip Nèixer a Casa, atenció al part domiciliari.
IBCLC (Consultora de Lactancia Materna Certificada).

Mireia Marcos Marcos

sòcia núm. 937

Sóc llevadora formada al Regne Unit on assistia parts a casa per al sistema de salut pública. Em dedico al part domiciliari i a la docència per llevadores, emergències obstètriques i formació en Reflexologia Podal per a la maternitat. Sóc assessora de lactància com a voluntariat social. Visc a Vilanova i la Geltrú i treballo per la zona Garraf - Penedès.

Sílvia Molina Navas

sòcia núm. 895

Llevadora formada a l’Unitat Docent de Llevadores de Catalunya. Abans que Llevadora, vaig ser mare i això va marcar la meva formació, portant-me a viure la professió molt intensament, tinc un nen i una nena meravellosos que omplen la meva vida. Actualment treballo com a llevadora autònoma a Espai Mares i la clínica Girexx.

Mª Rosa Rozas García

sòcia núm. 497

Llevadora docent. Escola d'Infermeria. Universitat de Barclona.

Imma Sàrries Zgonc

sòcia núm. 1061

Sòc llevadora. Em vaig graduar a Anglaterra on em van atorgar First Class Honours (Matrícula d'Honor).

Després vaig ser escollida entre 120 llevadores de l'hospital on treballava, Royal Berkshire Hospital, formant part de l'equip de 12 llevadores fundadores del Birth Center (Centre de Parts) del mateix hospital.

Glòria Villena Coronado

sòcia núm. 705

Atenció al part a casa, i planificació familiar natural en especial atenció a la fertilitat i hipofertilitat.

Paula Vitali Sartori

sòcia núm. 964

Matrona asistencial en el sector público hospitalario y atención primaria. Preparación al nacimiento. Masaje infantil y Grupo Post parto. Rehabilitación Suelo pélvico. Yoga y Embarazo.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.