farma

FARMA MUNDI

Farmacèutics Mundi (Farmamundi) és una ONG de cooperació al desenvolupament, acció humanitària i d'emergència amb experiència en la promoció de la salut integral i l'ajuda farmacèutica a països menys afavorits. Desenvolupa intervencions de cooperació agrupades fonamentalment en tres grans línies de treball: salut amb equitat, participació i governança del sector salut. Promou la prevenció, l'atenció primària, l'accés als medicaments essencials i l'enfortiment dels serveis públics de salut combatent tota forma de discriminació i violència contra les dones, mitjançant processos participatius amb garantia d'equitat, drets humans i apropiació cultural, permetent a les persones i pobles triar i protagonitzar lliurement els seus propis processos de desenvolupament.
https://farmaceuticosmundi.org/

Mmundi

MATRES MUNDI

ONG dedicada exclusivament a la salut materno-infantil dels països més pobres del Món. Associació humanitària, solidària, i voluntària, sense vincles confessionals o partidistes.
Per un món en el qual la maternitat i la infància es visqui en unes condicions de benestar físic i mental, superant les desigualtats socials, econòmiques, culturals, religioses i de lloc d'origen.
https://www.matres-mundi.org/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.