latavella

ALBA CALDERER 

"Ser llevadora és ajudar a les altres dones, mitjançant la pròpia energia, tenint en compte les seves característiques, idiosincràsies i moments. És ajudar a integrar la seva experiència en l'àrea de la sexualitat i la procreació, de la manera més real i madura possible."
Vidal Puértolas, Adela."Ser llevadora: una manera de pensar." 2005
https://www.tavellallevadora.com/

NaturaMatrona logo

ANA DORADO

¡Hola! Soy Ana Dorado, matrona y consultora internacional de lactancia materna IBCLC. Desde hace años, me dedico a acompañar madres y familias en esta etapa de la maternidad, lactancia y crianza. También he escrito varios libros para profesionales sobre obstetricia. Mi objetivo es poder acompañarte en este proceso para aportar tranquilidad y seguridad en todo lo relacionado con el embarazo, parto y posparto, así como en la lactancia, sea cual sea la que hayas elegido.
https://naturamatrona.wordpress.com/

logo NaC

IMMA MARCOS 

Soy Inma Marcos, comadrona desde hace más de 25 años y consultora de lactancia materna IBCLC. Tras trabajar varios años en hospitales y centros de salud, desde el año 2001 me dedico a la atención al parto domiciliario y en ese medio he atendido más de 800 partos en los últimos 20 años.
https://www.neixeracasa.com/

ImmaSarries

IMMA SÀRRIES

Sóc llevadora. Treballo en exclusiva acompanyant a domicili a les famílies durant l'embaràs, part i postpart. Vaig cursar l'especialitat a Anglaterra on em van atorgar First Class Honours. Després vaig ser escollida entre 120 llevadores de l'hospital on treballava, Royal Berkshire Hospital, per formar part de l'equip de 12 llevadores fundadores de l'Birth Center (Casa de Parts) de mateix hospital.
La raó principal per la qual sóc llevadora és per promoure i cuidar de la normalitat en el naixement. El meu treball m'apassiona i sempre intento implementar un punt de vista salutogènic del part cuidant de cada naixement com una experiència única, amb la seva pròpia normalitat.
https://www.immallevadora.com/

-Laia-Cas-logo-2

LAIA CASADEVALL

Me llamo Laia Casadevall y tengo 37 años. Soy madre, matrona, escritora, docente, divulgadora científica y activista. Me apasiona mi trabajo y mi principal objetivo es que las mujeres puedan tener acceso a información objetiva, veraz y científica para poder tomar decisiones informadas y poder ser así más libres en sus maternidades.
https://www.laiacasadevall.com/

logo MM

MIREIA MARCOS

Comadrona licenciada en UCE Birmingham, Reino Unido. Experiencia profesional en Birmingham y en Londres como Caseload Midwife, asistiendo tanto en casa como en hospital, en St Mary’s Hospital NHS. Experiencia profesional asistiendo nacimientos en el domicilio en Cataluña desde 2007 hasta ahora.
https://mireiamidwife.wordpress.com/

Logo NuriaRisques

NÚRIA RISQUES

La música forma parte de vida, es mi terapia, mi medio de expresión… Los hallazgos confirman el canto maternal como una herramienta terapéutica de un valor incalculable para promover la salud y el bienestar del bebé y de la madre, antes y después del nacimiento. Informemos, enseñemos, promovamos y recuperemos las nanas como un recurso más en el cuidado pre y post natal del bebé. Llevamos la voz incorporada desde siempre… y siendo tan fácil de usar, nos proporciona enormes beneficios.
Potenciemos la confianza de las familias en los recursos que nos proporciona la naturaleza.
https://www.nuriarisques.es/

espaimares

SÍLVIA MOLINA

Llevadora formada a la Unitat Docent de Llevadores de Catalunya. Abans que Llevadora, vaig ser mare i això va marcar la meva formació. Sóc Assessora en Lactància Materna, he col·laborat com a co-autora en la creació del programa de Preparació per al Naixement (Departament de Salut/Generalitat de Catalunya), he fet la formació de Ioga a l’embaràs i la criança amb la Tere Puig i la Glòria Borras i sóc Educadora de Massatge Infantil (AEMI). Estimo aquesta professió, que dia rere dia em permet acompanyar a les dones, les seves parelles i els bebés en aquest moment màgic, aprenent de cada història, situació…
https://espaimares.cat/

cropped-silvia-mora-logo-web

SÍLVIA MORA 

Sóc la Silvia Mora Barba, tinc 37 anys, sóc llevadora i mare de dos fills que m’han donat dues lactàncies meravelloses de 18 i 36 mesos. Llevadora per vocació, tinc clar el meu destí des d’aproximadament els 7 anys, on es generen els meus primers records sobre què volia ser de gran. Sóc apassionada, espontània i alegre, m’agrada viure al dia i gaudir de les coses petites. Poso il·lusió, presència i afecte en tot allò que faig. Al terreny professional busco l’equilibri entre la professionalitat i la naturalitat.
https://www.silviamorallevadora.com/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.