Fer-ho?

L'Associació Catalana de Llevadores amb la subvenció del Departament de Salut ha elaborat un opuscle dirigit als joves amb dificultats socials: entorns familiars des-estructurats, fracas escolar, consum de drogues, entre d'altres.

L'elaboració d'aquest material dirigit a aquests grups de joves pot representar una eina d'ajut per els professionals per tal de contribuir a fomentar la reflexió entre els joves a més de ser una font d'informació i de respostes per aquests joves. Amb aquesta finalitat l'ACL vol contribuir a la prevenció de comportaments de risc en joves de 14 a 16 anys en situació de vulnerabilitat.

Els objectius d'aquest opuscle han estat:

  • Proporcionar una eina d'ajut als professionals dels ASSIRs (llevadores, ginecòlegs/es, psicòlegs/es), professionals de l'atenció primària, centres joves, educadors socials, psicòlegs i pedagogs dels equips psicopedagògics i educadors de la Direcció General d'Atenció a la infància i adolescència (DGAIA).
  • Iniciar una línia d'intervenció específica en la prevenció de comportaments de risc per l'embaràs no desitjat i les ITS en adolescents en situació de major vulnerabilitat o de difícil adaptació social.
  • Proporcionar informació específica als joves en situació de vulnerabilitat per la prevenció de comportaments de risc en les relacions sexuals

 

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.