Prepart Osona - trobades en directe pel prepart - tots els dijous a les 18.00 h.

 

Les llevadores davant de la situació d’Estat d’Alarma, ens hem hagut d’adaptar i gestionar les consultes i l’atenció de l’embaràs, part i pospart de manera diferent, sense oblidar que la vida no s’atura i les parelles i nadons han de poder viure el seu embaràs, part i pospart amb respecte i de forma única.

En aquests temps, és realment necessari oferir informació acurada, actualitzada i basada en l'evidència científica, a fi de donar seguretat a les families, perquè se sentin ben acompanyades i empoderades, per prendre les seves decisions lliurament i viure la seva experiència amb el màxim de consciència amor i respecte. Degut a l'anulació dels grups de preparació a la maternitat i al pospart de manera presencial, ens hem reinventat.

Diferents llevadores d'Osona, hem creat un nou projecte a través de diferents xarxes socials per acompanyar a les dones durant aquests mesos de desconcert.

A nivell de preparació al part, hem creat diferents vídeos explicatius, i els hem penjat a un canal youtube anomenat Prepart Osona. A més, oferim directes els dijous a les 18h de la tarda.

Paral·lelament i a través de Jitsi Meet oferim trobades en directe pel pospart. Aquestes es duen a terme els dimarts a les 16h, amb el nom de postpartosona.

WEB llevadores de l'ASSIR de Granollers

ASSIR-Granollers Les llevadores de l'ASSIR de Granollers hem fet néixer aquest web per donar suport a les dones durant el confinament, amb informació i vídeos.
En tot el web veureu les llevadores de l'ASSIR Granollers oferint informació de l'embaràs, part, postpart i alletament.
També oferim suport d'atenció telefònica de 8.00 a 20.00 h cada dia pels pròdroms de part i dubtes sobre l'alletament al telèfon 634557034

https://sites.google.com/view/llevadoresvallesoriental

WEB llevadores de l'Hospital de Palamós

PalamosDegut a la situació que estem vivint, l’equip de llevadores de l’Hospital de Palamós ens hem organitzat per continuar donant el nostre suport i acompanyament a les dones i per això hem creat un espai amb informació sobre l’embaràs, part i postpart. També hem disposat un telèfon de contacte disponible 24h per mantenir la comunicació amb les famílies i resoldre els dubtes que els puguin sorgir.

https://www.ssibe.cat/usuaris/vaig-de-part

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.