Lara M. Redondo

Lara M. Redondo

Vocal Girona

Nascuda a Zamora el 1975. 
Llevadora assistencial a l’Hospital Dr. Josep Trueta i a l’ASSIR Gironès-Pla de l’Estany. Tutora de LLIRs de la Unitat Docent Multiprofessional de l’Hospital Trueta de Girona.

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Girona (UdG) el 1996. Postgrau en Atenció Prehospitalària Urgent (1998).

Llicenciada en Psicologia per la UdG el 2002. Programa de Doctorat en Psicologia, Salut i Qualitat de Vida (2002-2004). Obtenció del Diploma d’Estudis Avançats (DEA) amb la qualificació global d’excel·lent cum laude (2004).

Especialitat Obstetrico-Ginecològica cursada a la Unitat Docent de Llevadores de la Universitat de Barcelona i a l’Hospital Dr. Josep Trueta / ASSIR Gironés-Pla de l’Estany (Promoció 2006-2008).

He treballat en l’àmbit assistencial a l’Hospital de Figueres (1996-1998). Des de l’any 1998 treballo a ICS, inicialment com a infermera de serveis especials (UCIES, UCI i UCO) i actualment com a llevadora assistencial a l'Hospital Dr. Josep Trueta de Girona i a l'ASSIR Gironès-Pla de l'Estany.

He realitzat tasques de docència a la UdG com a professora associada als Departaments d’Infermeria i Psicologia entre els anys 2002 i 2006.

Des de maig de 2016 compagino la meva activitat com a llevadora assistencial amb la docència com a tutora de LLIRs de la Unitat Docent Multiprofessional de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona.

tornar a Junta Directiva

 

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.