QUÈ CAL FER SI... SÓC VÍCTIMA DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

Si heu estat víctima de violència masclista, heu de tenir en compte la informació per a la víctima i els drets que l'assisteixen.

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-victima-de.../violencia_masclista/


SERVEIS I OFICINES D'ATENCIÓ A LES DONES

Les dones de Catalunya disposen de diversos serveis d'informació i atenció, que funcionen coordinadament arreu del territori. Els Serveis d’informació i atenció a les dones (SIAD), de titularitat municipal o comarcal, informen sobre qualsevol matèria, com ara salut, treball, habitatge, serveis i recursos per a les dones, i, si s'escau deriven cap a les entitats i organismes que en són responsables. Per altra banda, el Servei d'Intervenció Especialitzada en violència masclista (SIE) ofereix informació, atenció integral i recursos en el procés de recuperació i reparació a les dones que han patit o pateixen situació de violència, i també a llurs fills i filles.

https://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/recursos_atencio/mapa_siad/


LogotipWeb 0PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

L'Associació PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE es va fundar l'any 2002 per donar resposta a la necessitat de visibilitzar la violència de gènere i reclamar actuacions, a través de la mobilització ciutadana. La Plataforma està formada per 121 entitats (que tenen l'estatus de sòcies) i un gran equip de persones (voluntariat, professionals, etc) de tot Catalunya, que compartim i impulsem un moviment social amb la missió d'eradicar la violència vers les dones de la nostra societat. L’àmbit geogràfic d’actuació, és tot el territori català, tot i que treballem en xarxa amb organitzacions de dones de tot l'Estat, d'Europa i d'altres indrets del món. https://www.violenciadegenere.org/


.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.