Autogestió de la fecunditat

ACODIPLAN

El cicle menstrual i els seus signes
El mètode simptotèrmic
La fertilitat masculina
L'efectivitat del mètode simptotèrmic
Perfil dels usuaris del mètode simptotèrmic
El mètode simptotèrmic: un mètode poc conegut

https://acodiplan.cat/

Criterios médicos de elegibilidad para el uso de anticonceptivos

Organización Mundial de la Salud, 2012

Aquest document no proporciona normes estrictes sinó que ofereix recomanacions que serveixen de base per a la racionalització del subministrament de diversos anticonceptius, tenint en compte la informació més actualitzada disponible sobre la seguretat dels mètodes per a les persones amb certes condicions mèdiques.

Educación para la sexualidad con bases científicas

Aquest document de consens de Madrid ha estat desenvolupat per un grup de treball internacional, experts en educació per a la sexualitat, els qui són al seu torn representants d'Associacions professionals, Organitzacions, Institucions, Federacions i Agències nacionals i internacionals.

Guía de salud sexual para mujeres que tienen sexo con mujeres

2017. Fundación Triángulo Coslada y San Fernando de Henares. Por la Igualdad Social de Lesbianas, Gais, Bisexuales y Trans.

Aquesta és una guia informativa que pretén que les dones que tenen sexe amb dones (MSM) es cuidin, estiguin millor informades i així puguin prendre decisions sobre la protecció de la seva salut. Aquesta guia pot ser útil per a altres persones, amb independència del seu gènere, com per exemple alguns homes trans. L'important és viure la pròpia sexualitat lliurement i amb informació.

Protocol de contracepció reversible

ICS. ASSIR Metropolitana Nord

La difusió d’aquest protocol entre tots els professionals de l’atenció primaria ha de facilitar una actuació homogènia arreu del territori, esperant que sigui una eina de consulta àgil i eficaç per mantenir la qualitat assistencial.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.