DONALLUM

DONA LLUM - Associació Catalana per un Part Respectat

Associació e voluntariat sense ànim de lucre creada el 2006 i formada majoritàriament per dones unides pel convenciment que les mares i nadons han de rebre una atenció digna i respectuosa durant l’embaràs, el part i el puerperi a Catalunya.
https://www.donallum.org/

logo epen

EL PARTO ES NUESTRO

Associació sense ànim de lucre i feminista, formada per usuàries i usuaris del sistema sanitari, principalment dones i mares, que pretén millorar les condicions d'atenció a mares i fills/as durant l'embaràs, part i postpart. Va néixer l'any 2003 per a donar suport​ a dones que havien sofert cesàries i parts traumàtics i proporcionar informació basada en l'evidència científica.
https://www.elpartoesnuestro.es/

logo-ihan-2019

INICIATIVA PARA LA HUMANIZACIÓN DEL LA ASISTENCIA AL NACIMIENTO Y LA LACTANCIA (IHAN)

IHAN ha estat llançada per l'OMS i UNICEF per animar als hospitals, serveis de salut, i en particular les sales de maternitat a adoptar les pràctiques que protegeixin, promoguin i donin suport a la lactància materna exclusiva des del naixement. L'objectiu d'aquesta pàgina és informar sobre els aspectes necessaris perquè el seu hospital o centre de salut accedeixi a ser IHAN, establint la lactància materna com la norma i forma òptima d'alimentar als bebès, i pugui jugar un important paper augmentant la taxa de lactància materna en el seu mitjà.
https://www.ihan.es/

petitsambllum

PETITS AMB LLUM

Associació sense afany de lucre, formada per mares, pares i familiars que hem sofert la pèrdua d’un o més fills durant l’embaràs o després del part. Aquesta associació neix de la voluntat d’aquestes mares, pares i familiars de donar a conèixer el dol perinatal i neonatal i d’oferir suport a aquelles persones que passen per aquest dol.
https://www.petitsambllum.org

pocordo3

PLATAFORMA CIENTÍFICA EN DEFENSA DEL PINÇAMENT ÒPTIM DEL CORDÓ UMBILICAL

Lloc amb informació i recursos per defensar el pinçament òptim del cordó umbilical durant la transició a la vida extrauterina.
https://pinzamientoptimo.org

baixa

UMAMANITA

Associació pionera a Espanya en el suport a mares, pares i famílies enfront de la mort perinatal i neonatal. L'associació, basada en un treball voluntari, s'ha convertit en el referent principal a nivell nacional tant en el suport a mares/pares i professionals com en recerca, formació per a professionals sanitaris, dinamització i implementació de projectes de prevenció de la mort perinatal i de millora de la qualitat assistencial i conscienciació social i promoció de canvis protocol·laris i legislatius.
https://www.umamanita.es/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.