El Tresor de Lilith

Un conte sobre la sexualitat, el plaer i el cicle menstrual

Carla Trepat

"Em va motivar escriure el conte la maldestra manera d’abordar la menstruació en la nostra cultura i la dificultat que hi ha en parlar amb les filles, nétes... sobre el plaer, la sexualitat, el cos, la menstruació..."

Aquest llibre està pensat per a nenes i dones de totes les edats, ja que la màgia dels contes i les metàfores resideix en que et transmeten la informació que necessites en aquest precís moment de la teva vida, sovint sense que t'adonis perquè va directament a l'inconscient.

"El Tresor de Lilith facilita a les nenes des de ben petites aprendre a estimar-se a si mateixes, cuidar i respectar el seu cos. Transmetent una imatge positiva de la menstruació, el plaer i la sexualitat, ajudant-les així a potenciar la seva autoestima." Maria Rosa Casanovas. Terapeuta, formadora i coordinadora del Programa Alegra, Formació d'Educadors en Autoestima i Desenvolupament Emocional per a Infants i Adolescents.

Veure el vídeo...

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.