La meva regla, les meves regles

Pla d'equitat menstrual

Generalitat de Catalunya. Departament de Salut, 2022

Aquest projecte forma part de l’Estratègia Nacional de Drets Sexuals i Reproductius. Comprèn un conjunt d’actuacions que tenen com a objectiu garantir i protegir el compliment dels drets sexuals i reproductius de totes les persones.
Per equitat
Fem que els productes menstruals siguin accessibles econòmicament per a les dones i persones menstruants que els necessiten. Erradiquem la pobresa menstrual, entesa com la dificultat o la impossibilitat de tenir accés a productes menstruals adequats.
Per educació
Canviem la manera com es percep la menstruació socialment. L’educació ha de promoure una visió positiva del cicle menstrual i la menstruació i erradicar el tabú, l’estigma i les discriminacions encara associades al fet de menstruar.
Per sostenibilitat
Garantim l’accés a productes menstruals reutilitzables i creem consciència sobre l’impacte ambiental dels residus que generen els productes d’un sol ús.

https://igualtat.gencat.cat/ca/actualitat/campanyes/la-meva-regla-les-meves-regles/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.