Adreces d'interès

SEXE JOVES

Web de l'Institut Català de Salut, adreçat a joves que dona informació sobre qüestions relacionades amb la sexualitat, l'afectivitat, l'anticoncepció i els centres sanitaris on es poden dirigir en cada cas.
http://sexejoves.gencat.cat/ca/inici

CENTRE JOVE D'ATENCIÓ A LES SEXUALITATS (CJAS)

El CJAS és un servei d'atenció específica als adolescents i joves, de caràcter preventiu-educatiu i assistencial, de l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears www.apfcib.org. Es considera un servei de referència, complementari als serveis sanitaris, psicològics i socials, i actua des d'una perspectiva d'optimització dels recursos existents en la xarxa sociosanitària normalitzada.
http://www.centrejove.org/index.html

PREINFANT

Web dirigida a totes les dones embarassades o amb un fill/a menor de tres anys que es trobin en les següents situacions: Dones soles; adolescents que necessiten assessorament; dones (i/o famílies) que no tenen suport ni coneixement de l'entorn; dones (i/o les seves parelles) amb problemes d'alcohol o altres drogues; dones (i/o famílies) en altres situacions psicosocials i emocionals desfavorables.
https://preinfant.org/ca/

SIDA STUDI

Web amb documentació i recursos pedagògics sobre salut sexual per a joves. Des d’una perspectiva feminista i de drets, SIDA STUDI existeix per contribuir a generar una transformació social i política que asseguri que totes les persones puguin gaudir de la seva sexualitat de manera plaent, saludable i lliure de violències masclistes. Fomentant l’apoderament de les persones i comunitats a qui les seves sexualitats estan sent vulnerabilitzades (a través de la penalització de la sexualitat de les dones, de la diversitat cultural, corporal, funcional, sexual i de gènere) i l’autodeterminació de les persones amb relació al seu cos, al plaer, als afectes i als possibles riscos (violències masclistes, VIH i altres ITS i embarassos no planificats).
http://salutsexual.sidastudi.org/ca/homepage

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.