LOGO-CJAS

CENTRE JOVE D'ATENCIÓ A LES SEXUALITATS (CJAS)

És un servei d’atenció específica als adolescents i joves i sempre GRATUïT, CONFIDENCIAL I PRESERVANT LA MÀXIMA ANONIMITAT POSSIBLE. El CJAS és un centre acreditat pel Catsalut de caràcter preventiu-educatiu i assistencial, de L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius, obert al públic des de l’any 1992. Es considera un servei de referència, complementari als serveis sanitaris, psicològics i socials, i actua des d’una perspectiva d’optimització dels recursos existents en la xarxa sociosanitària normalitzada. L’objectiu fonamental del servei, basat en els Drets Sexuals i Reproductius i la seva defensa, és el d’atendre i acompanyar els joves i el seu entorn, en el procés de creixement per afavorir la vivència d’una sexualitat positiva i responsable.
https://centrejove.org/

PREINFANT

PREINFANT

Web dirigida a totes les dones embarassades o amb un fill/a menor de tres anys que es trobin en les següents situacions: Dones soles; adolescents que necessiten assessorament; dones (i/o famílies) que no tenen suport ni coneixement de l'entorn; dones (i/o les seves parelles) amb problemes d'alcohol o altres drogues; dones (i/o famílies) en altres situacions psicosocials i emocionals desfavorables.
https://preinfant.org/ca/

sexe-joves

SEXE JOVES

Sexe Joves és un web dirigit a joves que té com a objectiu promoure una sexualitat saludable i segura, i prevenir embarassos no desitjats, infeccions de transmissió sexual i VIH, i abusos, assetjaments i agressions sexuals.

El canal ofereix informació, en un llenguatge directe i planer, sobre diferents temes relacionats amb l'afectivitat i la sexualitat, com ara el coneixement del propi cos, els mètodes anticonceptius, l'embaràs i l'avortament, la pornografia, o el sexe virtual, un cercador de centres de salut i de llistes d'hospitals, centres d'atenció a la salut sexual i reproductiva, centres d'interrupció voluntària de l'embaràs, centres d'atenció a les infeccions de transmissió sexual i centres de prova ràpida del virus de la sida, un servei de xat confidencial per resoldre els dubtes dels usuaris i recursos de suport.
https://sexejoves.gencat.cat/ca/inici/

sidastudi 2

SIDA STUDI

Web amb documentació i recursos pedagògics sobre salut sexual per a joves. Des d’una perspectiva feminista i de drets, SIDA STUDI existeix per contribuir a generar una transformació social i política que asseguri que totes les persones puguin gaudir de la seva sexualitat de manera plaent, saludable i lliure de violències masclistes. Fomentant l’apoderament de les persones i comunitats a qui les seves sexualitats estan sent vulnerabilitzades (a través de la penalització de la sexualitat de les dones, de la diversitat cultural, corporal, funcional, sexual i de gènere) i l’autodeterminació de les persones amb relació al seu cos, al plaer, als afectes i als possibles riscos (violències masclistes, VIH i altres ITS i embarassos no planificats).
https://salutsexual.sidastudi.org/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.