0G4zcdJO 400x400

GRUPO DE TRABAJO SOBRE TRATAMIENTOS DEL VIH

Associació QUE Divulga el coneixement científic i el maneig clínic i farmacològic del VIH, les ITS i les hepatitis víriques entre les persones que viuen amb aquestes malalties i les susceptibles a adquirir-les, a través d'actuacions educatives, d'atenció i acompanyament individual i de participació i incidència política amb la finalitat que aquestes persones puguin incrementar el control sobre la seva salut i millorar la seva qualitat de vida. Neteja Copia el text
https://www.gtt-vih.org/

sidastudi 2

SIDA STUDI

Web amb documentació i recursos pedagògics sobre salut sexual per a joves. Des d’una perspectiva feminista i de drets, SIDA STUDI existeix per contribuir a generar una transformació social i política que asseguri que totes les persones puguin gaudir de la seva sexualitat de manera plaent, saludable i lliure de violències masclistes. Fomentant l’apoderament de les persones i comunitats a qui les seves sexualitats estan sent vulnerabilitzades (a través de la penalització de la sexualitat de les dones, de la diversitat cultural, corporal, funcional, sexual i de gènere) i l’autodeterminació de les persones amb relació al seu cos, al plaer, als afectes i als possibles riscos (violències masclistes, VIH i altres ITS i embarassos no planificats).
https://salutsexual.sidastudi.org/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.