Corbes de referència de pes, perímetre cranial i longitud en néixer de nounats d’embarassos únics, de bessons i de trigèmins a Catalunya Corbes de referència de pes, perímetre cranial i longitud en néixer de nounats d’embarassos únics, de bessons i de tri

Departament de Salut. Generalitat de Catalunya

Les corbes que es recullen en aquest document són el resultat d’un acurat estudi científic en l’àmbit de la salut reproductiva i infantil, però amb una orientació especialment aplicada a la seva rellevància pràctica, tant clínica com de salut pública. En aquest sentit suposen un instrument clau de suport a una necessitat, expressada pels professionals, d’ajut a la valoració de la maduresa fetal, així com també per a l’obtenció d’un indicador fonamental de salut infantil com és el pes baix per a l’edat gestacional.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.