Preinfant

Web per a adolescents embarassasdes

Preinfant és un programa d’acompanyament a la maternitat que pertany a ABD (Associació Benestar i Desenvolupament). El programa està integrat per professionals preparats per treballar amb aquells aspectes relacionats amb l’embaràs, la maternitat, la primera infància, la família i els processos de vinculació i creixement.

Està dirigit a totes les dones embarassades o amb un fill/a menor de tres anys que es trobin en les següents situacions: dones soles; joves adolescents que necessiten assessorament; dones (i/o famílies) nouvingudes que no tenen suport ni coneixement de l’entorn; dones (i/o les seves parelles) amb problemes d’alcohol o d’altres drogues; dones (i/o famílies) en altres situacions psicosocials i emocionals desfavorables.

http://preinfant.org/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.