Gloria Labay Rodríguez

sòcia núm. 650

Llevadora, creadora del projecte: La Vida sin Hijos, xarxa de suport per a persones que van somiar a tenir criatures i com jo, no ho van aconseguir.

Anna Maria Amorós Cristiano

sòcia núm. 952

Diplomada en Infermeria a la Universitat de Blanquerna (Barcelona) Formació de Llevadora a la Universitat de UCD (Dublin) Acupuntura i medicina tradicional Xinesa per CENAC (Mestre Li Ping) 4 anys de formació i practiques a la Xina i Barcelona.
Treballo a l'Atenció Primària a l'ASSIR dreta de Barcelona com a llevadora i de forma privada realitzo acupuntura per presentació de natges, nàusees, vòmits, ansietat, relaxació, afavorir el part , augment de producció de llet…

Sílvia Molina Navas

sòcia núm. 895

Llevadora formada a l’Unitat Docent de Llevadores de Catalunya. Abans que Llevadora, vaig ser mare i això va marcar la meva formació, portant-me a viure la professió molt intensament, tinc un nen i una nena meravellosos que omplen la meva vida. Actualment treballo com a llevadora autònoma a Espai Mares i la clínica Girexx.

Glòria Villena Coronado

sòcia núm. 705

Atenció al part a casa, i planificació familiar natural en especial atenció a la fertilitat i hipofertilitat.

Paula Vitali Sartori

sòcia núm. 964

Matrona asistencial en el sector público hospitalario y atención primaria. Preparación al nacimiento. Masaje infantil y Grupo Post parto. Rehabilitación Suelo pélvico. Yoga y Embarazo.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.