97DJqFRe 400x400

ASOCIACIÓN DE AFECTADAS DE ENDOMETRIOSIS DE CATALUNYA

Endo & Cat neix al març del 2014, per donar suport, ajudar i assessorar les dones afectades i als seus familiars, i per a difondre la malaltia per tots els mitjans possibles.

Aquí podràs trobar informació relacionada amb la malaltia i els tractaments. També podem guiar-te amb les diferents gestions per a poder accedir als serveis mèdics adequats. Podràs informar-te sobre els serveis i activitats que ofereix la nostra associació i relacionar-te amb altres afectades d'endometriosis.
https://www.endometriosiscatalunya.com

salutfamilia

ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA

És una entitat privada independent i sense ànim de lucre. La seva missió és assistir a les persones d’acord amb el principi d’imparcialitat, és a dir, independentment del seu origen, ètnia, sexe, nacionalitat, condició social i religió. L’assistència i els serveis que desplega l’Associació Salut i Família abasten: necessitats bàsiques de salut, atenció de planificació familiar i la interrupció voluntària de l’embaràs, orientació jurídica i psicosocial a l’àmbit de la vida familiar, suport a les relacions interculturals, suport a les necessitats socials bàsiques i a l’assentament.
https://saludyfamilia.es/

LOGO-ASSOCIACIO

L'OBSERVATORI DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS

Entitat no governamental interdisciplinària formada per persones interessades en la promoció i defensa del Drets Sexuals i Reproductius. Es va constituir a Barcelona l’any 1982, arran del sorgiment dels Centres de Planificació Familiar. Es proposa impulsar, fomentar i facilitar la sensibilització, la prevenció i l’educació de la societat en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva.
https://lassociacio.org/

XARXA

XARXA DE DONES PER LA SALUT

Xarxa de dones feministes motivades per la salut de les dones i del conjunt de la població organitzades en diferents col·lectius i àmbits: d’usuàries, d’ajuda mútua, de professionals, d’activistes per la salut. Creiem que hem de ser subjectes actius en el procés de salut i desitgem millor qualitat, equitat i calidesa en l’atenció sanitària i polítiques potenciadores de salut amb perspectiva de gènere.
https://xarxadedonesperlasalut.org/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.