Consells de la llevadora per la mare que vol alletar

Associació Catalana de Llevadores

L’Associació Catalana de Llevadores publica els “Consells de la llevadora per la mare que vol alletar” aprofitant la Setmana Europea de la Lactància Materna, com a eina d’ajut per les dones que volen alletar al seu fill/filla.

Els “Consells de la llevadora per la mare que vol alletar” és un document adreçat a les embarassades per orientar-les d’una forma senzilla i amb un llenguatge planer sobre un tema tan important per a elles com és l’alimentació del nadó.

En el moment actual està ressorgint la cultura d’alletar als infants, després de moltes dècades en que havia anat decaient, degut al desconeixement general sobre la fisiologia de la lactància, del seu manteniment i de com anar solucionant els problemes que s’hi presenten durant el procés, però també degut a la potent pressió comercial de grans multinacionals que existeix a l’entorn.

L’Associació Catalana de Llevadores s’adhereix a les directrius que marca la OMS i com que la llevadora és la professional que està al costat de les dones des de l’inici de l’embaràs, durant el part i després del part, és la consellera adient per orientar als futurs pares sobre l’alimentació natural dels infants en les primeres etapes de la vida.

Aquest document es distribuirà en els PASSIR de Catalunya i Hospitals on les llevadores s’esforcen en aconsellar, orientar, recomanar, controlar i, en definitiva, vetllar per la salut de les futures mares i dels seus fills.

També el document aporta recursos a utilitzar com adreces de grups de suport a l’alletament, adreces web, bibliografia, associacions, que amplien el ventall informatiu i faciliten el poder arribar a l’abast d’una major part de la població.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.