Claus per a una lactància materna d'èxit

Alba Lactància Materna

Aquesta guia, elaborada per Alba Lactància Materna amb el suport de la Federació Catalana de Grups de Suport a l’Alletament, serveix per transmetre informació pràctica i actualitzada a les mares, i pot servir també perquè els professionals tinguem un material d’educació sanitària d’ús habitual que serà més eficaç si el coneixem, l’estudiem i hi donem suport.

«En molts països les dones han constituït grups socials de suport que ajuden les mares que desitgen alletar els seus fills. Els agents de salut han de donar suport a la creació i al funcionament d’aquests grups i cal que hi adrecin les mares, sobretot les joves inexpertes, quan siguinn donades d’alta de l’hospital o de la clínica. L’assesorament individual, l’educació sanitària i els materials informatius que faciliten aquests grups poden servir com un complement important als esforços dels agents de la salut. Cal fomentar la distribució d’aquest material mitjançant el sistema sanitari.» DECLARACIÓ DE L’OMS I LA UNICEF 1989

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.