Alba-Lactancia-Materna-p

ALBA LACTANCIA MATERNA

Associació sense ànim de lucre que ofereix informació i suport a totes les mares que desitgin gaudir d'una lactància materna exitosa.
https://albalactanciamaterna.org/

logo fedalma

FEDALMA

FEDALMA és una federació d'àmbit estatal que reuneix actualment més de 100 associacions i grups de suport de tota Espanya que es dediquen a la promoció, protecció i suport de la lactància materna com a estratègia de prevenció per a la salut.
https://www.fedalma.org/

logo-ihan-2019

INICIATIVA PARA LA HUMANIZACIÓN DEL LA ASISTENCIA AL NACIMIENTO Y LA LACTANCIA (IHAN)

IHAN ha estat llançada per l'OMS i UNICEF per animar als hospitals, serveis de salut, i en particular les sales de maternitat a adoptar les pràctiques que protegeixin, promoguin i donin suport a la lactància materna exclusiva des del naixement. L'objectiu d'aquesta pàgina és informar sobre els aspectes necessaris perquè el seu hospital o centre de salut accedeixi a ser IHAN, establint la lactància materna com la norma i forma òptima d'alimentar als bebès, i pugui jugar un important paper augmentant la taxa de lactància materna en el seu mitjà.
https://www.ihan.es/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.