• Directori de recursos per a l'abordatge de la violència masclista a Catalunya
    És un projecte contemplat al sisè eix del Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat 2008-2011. La voluntat de creació d’aquesta eina, correspon a la necessitat d’aglutinar tots els serveis i recursos que intervenen en l’abordatge de la violència masclista, tant adreçats a les dones com a llurs filles i fills, arreu de l’àmbit nacional de Catalunya, facilitant-ne el coneixement i permetent una millora en l’eficàcia i la coordinació de les intervencions i derivacions per part de tots els agents implicats en l’abordatge d’aquest greu problema social i contribuint a la seva eradicació.

    Aquesta eina és d’accés exclusiu per a persones professionals. Per això se’ls facilitarà una paraula de pas per poder accedir-hi.

  • Institut Català de les Dones

  • Plataforma contra les violències de gènere

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.