Adreces d'interès

L'ASSOCIACIÓ. DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS

L’Entitat té com a objectiu prioritari la reivindicació, promoció i defensa dels Drets Sexuals i Reproductius reconeguts com a Drets Humans l’any 1994. L'objectiu de l’Associació és la sensibilització, educació, formació, investigació, prevenció, promoció d’activitats i tot allò que tingui a veure amb la salut sexual i la salut reproductiva.
http://lassociacio.org/

L'OBSERVATORI. DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS

L’Observatori dels Drets Sexuals i Reproductius és una nova eina per millorar la informació, fomentar la recerca, promoure la participació i el coneixement i, a la vegada, reivindicar l’acompliment dels Drets Sexuals i Reproductius reconeguts com a Drets Humans.
http://drets-sexuals-i-reproductius.lassociacio.org

RAISA

Drets sexuals i reproductius de les dones migrades a Catalunya des de la interculturalitat i la perspectiva del gènere. Un projecte de Farmacèutics Mundi.
http://raisa.dretalasalut.org/

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.