lli-pLa Leche League International

La nostra missió és ajudar a les mares de tot el món a alletar mitjançant el suport de mare a mare, l'estímul, la informació i l'educació, i promoure un millor enteniment de la lactància com un element important per al desenvolupament sa del nadó i de la mare.

http://www.llli.org

 


lliCLa liga de la Llet de Catalunya

La Lliga de la Llet de Catalunya (LLLC) és una associació constituïda legalment, que agrupa les monitores d’alletament catalanes acreditades per La Leche League International (LLLI).

http://www.lalligadelallet.com

 


logo albaAlba Lactancia Materna

ALBA LACTANCIA MATERNA és una associació sense ànim de lucre que ofereix informació i suport a totes les mares que vulguin gaudir d'una lactanca materna d'èxit.

http://albalactanciamaterna.org

 


logo ihanIHAN - Iniciativa para la Humanización de la Asistencia al Nacimiento y la Lactancia

UNICEF

L'objectiu d'aquesta pàgina és informar sobre els aspectes necessaris perquè el seu hospital o centre de salut accedeixi a ser IHAN, establint la lactància materna com la norma i forma òptima d'alimentar els nadons, i pugui jugar un important paper augmentant la taxa de lactància materna en el seu medi.

http://www.ihan.es/index1.asp

 


.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.