Gruo de Treball en Dol Perinatal

El dol perinatal és la pèrdua d'una criatura, sigui durant l'embaràs o fins a vint-i-vuit dies de vida del nadó. Donades les diverses definicions de les pèrdues gestacionals, no tenim una informació clara del nombre de famílies que passen per aquesta experiència. El grup de treball del dol perinatal sorgeix per la necessitat de créixer professionalment en aquesta àrea basant-nos en l'evidència científica.

La creació d'aquest grup pot conformar l'inici d'un grup de llevadores expertes i actualitzades per donar resposta a les necessitats de les famílies que passen o han passat per una pèrdua gestacional, i contribuir a millorar la qualitat assistencial tant en l'atenció primària, hospitalària i comunitària, així com la promoció en la formació de les llevadores.

OBJECTIUS del grup de treball en Dol Perinatal de l’ACL
• Visibilitzar el dol perinatal per treballar en plans de millora conjuntament amb altres societats, associacions i institucions públiques i privades.
• Identificar els punts forts i els febles de les llevadores en els coneixements sobre el dol perinatal.
• Compartir els coneixements i bones pràctiques de les llevadores basats en l'evidència científica disponible sobre el dol perinatal, i desenvolupar estàndards adequats.
• Promoure la realització i col·laboració d'estudis d'investigació sobre el dol perinatal.
• Col·laborar en l'organització de cursos, jornades i congressos de dol perinatal.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.