Grup d’interés en Sòl Pelvià

El Grup d’interés en Sòl Pelvià, pretén ser un grup format per especialistes, que depèn de l'ACL, semblant als que comença a haver-hi en altres països.
La iniciativa de formar aquest grup sorgeix per la necessitat de créixer conjuntament en aquesta especialitat, reunint les especialistes en Sòl Pelvià, aportant cadascuna aquell aspecte en el qual treballa més concretament, sempre basant-se en l'evidència científica. Un altre aspecte, és la importància i necessitat de crear un Grup de Llevadores de Sòl Pelvià. Aquest és un aspecte exigent, però la unió de les diferents expertes facilitarà que les membres que el conformen estiguin sempre formades i actualitzades.

L'interès de l'Associació Catalana de Llevadores, en la formació del grup de treball i el suport i difusió del mateix és perquè les professionals interessades hi puguin participar. Per formar part del grup és necessari que s'estigui associada a l'ACL.

Es llegeixen unes línies de felicitació per aquesta iniciativa enviades pel Grup Anglès de Llevadores de Sòl Pelvià, en les quals ofereixen la possibilitat de trobades i de fer treballs conjunts.

Donat que el moment de major vulnerabilitat del Sòl Pelvià el constitueix el part, es posa de manifest la necessitat del treball conjunt des d'atenció primària i hospitalària per part de les llevadoras durant el continu gestació-part-puerperi. Així doncs, el Grup de Treball inicia la seva posada en marxa en resposta de la necessitat d'abordar diferents aspectes sobre prevenció, reparació i reeducació de lesions perineals i sòl pelvià.

S'exposen els objectius de treball del grup:
• Afavorir l'estudi del Sòl Pelvià, des de l'evidència científica, per millorar la pràctica clínica/assistencial tant en la seva prevenció, com en la reeducació i recuperació de la seva funcionalitat.
• Promoure la realització i col·laboració d'estudis d'investigació sobre el Sòl Pelvià.
• Col·laborar en l'organització de cursos, jornades i congressos de Sòl Pelvià.

La representant actual del Grup d’interés de Sòl Pelvià és la Esther Rebull i la secretària la María Ferrer Gil.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.