Reivindiquen més LLEVADORES per a garantir la salut de les dones

Diari de Girona, 9 març 2023

Notícies DG"L’Associació Catalana de Llevadores va publicar ahir un vídeo en què mostraven preocupació per la manca de professionals per a poder garantir la salut de les dones i reclamen que se’n contractin més. Tot i que la reivindicació es va emmarcar en el Dia de la Dona, es tracta d’una queixa històrica..." "

...A més, afegeixen que hi ha centres que no poden cobrir les places de llevadora i recorren a professionals «no especialitzats i amb manca de coneixements de llevadoria i amb el risc que això suposa»."...

..."Des de l’Associació Catalana de Llevadores s’han denunciat aquestes situacions sense èxit. Alerten que això podria repercutir en l’atenció i la qualitat d’atenció a les dones i criatures i a la salut sexual i reproductiva. És per això que l’Associació Catalana de Llevadores ha informat a Salut d’aquesta situació i admeten haver fet una proposta per tal d’abordar el problema sense obtenir cap resposta...."

Un article de Laura Teixidor pel Diari de Girona

Podeu llegir l’article sencer:
https://www.diaridegirona.cat/comarques/2023/03/09/reivindiquen-mes-llevadores-per-garantir-84324121.html

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.