Projecte Amics de la Popa

Aquest projecte, iniciativa de 3 llevadores associades a l'ACL, pretén normalitzar l’alletament matern en els espais públics i privats per tal d’integrar a la vida quotidiana aquest fet.

L’objectiu és que els espais públics i/o privats (farmàcies, centres de salut, biblioteques, cafeteries, restaurants, etc) es converteixin en ESPAIS AMICS DE LA POPA. Això vol dir espais on mare i nadó siguin ben rebuts per tal d’amamantar al nadó.

La seu de l'ACL també és un espai AMIC DE LA POPA.

www.amicsdelapopa.cat

Entrevista a Glòria Seguranyes

Madrid, 9 juny de 2015

Entrevista a Glòria Seguranyes, llevadora responsable de les Relacions Internacionals de la FAME.

 

 

Comunicado de la FAME ante la difusión del informe sobre competencias de las matronas y tareas que realizan las doulas

26 febrer 2015

Amb motiu de l'informe elaborat pel Consejo General de Enfermería, sobre les competències de les llevadores i tasques que realitzen les doules, la Junta de la FAME ha elaborat el següent comunicat:

http://matronasytu.com/2015/02/26/comunicado-de-la-fame-ante-la-difusion-del-informe-sobre-competencias-de-las-matronas-y-tareas-que-realizan-las-doulas/

ARA+QUE MAI, NECESSITEM+LLEVADORES

23 d'octubre 2014

La Federación de Asociaciones de Matronas de España y la Asociación de Matronas de Euskadi organitzen el proper 23 d'octubre, a les 13:30 hores, una MAREA ROSA. Serà al Parc de doña Casilda Iturrizar, a Bilbao, davant del Palacio Euskalduna, coincidint amb el I Congrés de l'Asociación de Matronas de Euskadi i el XIII Congrés de la Federación de Asociaciones de Matronas de España.

Comiat de la Unitat Docent de Llevadores

30 de novembre de 2013

El 30 de novembre es tanca definitivament, a tots els efectes, la Unitat Docent de Llevadores de Catalunya. Aquesta ha estat una història que es va iniciar a la tardor de l’any 1993. Han estat 18 promocions de llevadores residents i 19 anys d’ensenyament.

Des de l’Associació Catalana de Llevadores volem expressar el nostre més sincer condol davant la pèrdua d’una unitat docent que ha demostrat excel·lència en la formació de moltes professionals.

Amb gran tristesa us fem arribar la seva carta de comiat...

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.