Setmana Mundial de la Lactància Materna 2022

1-7 AGOST 2022 – #SMLM2022

IMPULSEM LA LACTÀNCIA MATERNA: RECOLZANT I EDUCANT

wbw2022 logo-final CAT La Lactància Materna és el primer regal que ens ofereix la vida al néixer i per això és important fer promoció i educació d'aquesta, no només per totes les seves qualitats en la seva composició sinó també perquè contribueix en la preservació del medi ambient en cuidar del nostre entorn i l'impacte en el canvi climàtic.

El lema d'aquest any és:
"IMPULSEM LA LACTÀNCIA MATERNA: RECOLZANT I EDUCANT"

La campanya 2022 pretén enfortir la capacitat de les persones encarregades de protegir, promoure i donar suport a la lactància materna en els diferents àmbits de la societat. Aquestes persones integren la cadena càlida de suport a la lactància meterna. El públic destinatari, com a governs, sistemes de salut, llocs de treball i comunitats, serà informat, educat i empoderat, a fi d'enfortir la capacitat de proporcionar i mantenir entorns amigables envers la lactància materna per a les famílies en el món després de la pandèmia. L'educació i la transformació dels sistemes existents, recolzada per polítiques nacionals basades en l'evidència, ajudaran a garantir instal·lacions de salut amigues de la lactància materna, comunitats i llocs de treball de suport, i restabliran i milloraran les taxes de lactància materna, la nutrició i la salut, tant a curt com a llarg termini.

Objectius de la SMLM2022:
INFORMAR A les persones sobre el seu paper en el enfortiment de la cadena de recolzament a la lactància materna.
ASSEGURAR La lactància materna com a part d’una bona nutrició, la seguretat alimentaria i la reducció de desigualtats
COL·LABORAR Amb individus i organitzacions al llarg de la cadena afectiva de recolzament a la lactància materna.
IMPULSAR L’acció per enfortir la capacitat dels actors i els sistemes per a un canvi transformador.

Descarregar document...

http://www.worldbreastfeedingweek.org

 

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.