• Normativa d’inscripció a les activitats de formació de l’ACL

  L'Associació Catalana de Llevadores ofereix un nombre limitat de places en cada curs o programa que organitza. Per aquest motiu, les normes de reserva de plaça són especialment importants i cal que la persona interessada les conegui i les accepti com a vinculants mitjançant la seva subscripció en el moment de realitzar la sol·licitud d'inscripció.

   

  1. Per fer la reserva de plaça, cal haver fet efectiu el 20% de l’import del curs*, el termini d’aquest pagament és de 5 dies posteriors a la sol·licitud. La pre-inscripció es considerarà efectiva en la data en que es realitzi l’ingrés. Finalitzat aquest plaç la reserva de plaça quedarà anul·lada.
   *Excepte en el Curs de Part a Casa, que s'ha de fer el pagament íntegre.
  2. Per considerar efectiva la inscripció, cal fer el pagament de l’import pendent en la data establerta per l’ACL o com a màxim un mes abans de l’inici del curs. No es retornarà en cap cas l’import de la reserva de plaça (20%) si no hi ha avís previ de baixa amb causa justificada almenys 15 dies abans de l’inici del curs.
  3. Per beneficiar-se del descompte per a sòcies, en activitats i cursos de l’ACL, caldrà haver-se associat 6 mesos abans com a mínim.
  4. La inscripció quedarà tancada quan es completin les places ofertades. S’obrirà una llista d’espera per properes edicions.
  5. Una vegada abonada la matrícula, si no es pot fer el curs, s’haurà de comunicar la baixa per correu electrònic a l’ACL com a mínim 10 dies abans de l’inici del curs. En cap cas es tornarà l’import de la matrícula si la notificació d’anul·lació no es du a terme en el termini establert. Així mateix, quan s’hagi iniciat el curs ja no es farà cap devolució.
  6. En cursos subvencionats és molt important el compromís de reserva de plaça:
   • Si la persona interessada, un cop reservada la plaça, no pot fer el curs, haurà d'avisar telefònicament a l’ACL, com a mínim 10 dies abans de l’inici, per tal que es pugui facilitar aquesta plaça a una altra persona.
   • En cas de no fer-ho i, sense una causa justificada, en posteriors activitats de formació, l’ACL no considerarà la inscripció d'aquesta persona directament, sinó que la passarà a una llista d’espera en cas de que quedin places vacants.
  7. L’ACL es reserva el dret a suspendre o modificar les activitats de formació per manca d’inscripcions o altres causes alienes justificades.
  8. Aquestes modificacions no donaran dret a cap tipus de compensació, excepte el retorn de l’import d’inscripció.
  9. Per obtenir el certificat d’assistència és imprescindible assistir com a mínim al 80% del total d’hores de l’activitat.

Curs d'intervencions grupals en els homes que seran pares 5

BARCELONA, 15, 20 i 22 NOVEMBRE 2023

Organitzat per: Associació Catalana de Llevadores

Dirigit a: LLEVADORES i LLEVADORES RESIDENTS
Lloc: Biblioteca Centre Corporatiu de l’ICS - Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 2a - Barcelona
Durada del curs: 13,5 hores

Horari: 15 novembre de 15:30 a 20.00h, 20 novembre de 15.30 a 20.00h i 22 novembre de 8.30 a 13.00h

INSCRIPCIÓ AL CURS

Llevadores sòcies ACL i LLIR's adherides ACL: GRATUÏT

OBJECTIUS DEL CURS

• Analitzar els models de masculinitat i les seves implicacions en la perspectiva de gènere i en la coresponsabilitat.
• Difondre models alternatius, diversos i flexibles de masculinitat que possibilitin l’equitat entre homes i dones.
• Aconseguir un més alt grau d’implicació dels homes en la criança i cura dels fills i filles des de l’embaràs de la parella, millorant les seves capacitats parentals i afectives i la solució dels dubtes i preocupacions que puguin sorgir.
• Revisar els rols i estereotips de gènere que dificulten la cura dels fills i la implicació en les tasques de casa, les responsabilitats familiars i l’educació.
• Organitzar i portar a terme intervencions grupals en homes que afavoreixin la cura del fills/es, implicació i coresponsabilitat dels homes des de les seves necessitats, preocupacions i inquietuds.


CONTINGUTS:

• Característiques de la masculinitat, coresponsabilitat i perspectiva de gènere: situació a Espanya i Catalunya.
• Necessitats dels homes per el que fa la salut sexual i reproductiva i la criança i cura dels seus fills/es.
• Presentació de l’estudi sobre participació dels homes en el ASSIR.
• Estratègies de captació dels homes.
• Metodologia en la intervenció grupal dels homes que seran futurs pares.
• Organització dels continguts i dinamització dels grups d’homes.
• Dinàmiques participatives per el treball en homes.
• Dificultats en la implicació dels homes en els programes preventius.

Preus:

 • Llevadores sòcies ACL i LLIR's adherides ACL: GRATUÏT

 

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.