• Normativa d’inscripció a les activitats de formació de l’ACL

  L'Associació Catalana de Llevadores ofereix un nombre limitat de places en cada curs o programa que organitza. Per aquest motiu, les normes de reserva de plaça són especialment importants i cal que la persona interessada les conegui i les accepti com a vinculants mitjançant la seva subscripció en el moment de realitzar la sol·licitud d'inscripció.

   

  1. Per fer la reserva de plaça, cal haver fet efectiu el 20% de l’import del curs*, el termini d’aquest pagament és de 5 dies posteriors a la sol·licitud. La pre-inscripció es considerarà efectiva en la data en que es realitzi l’ingrés. Finalitzat aquest plaç la reserva de plaça quedarà anul·lada.
   *Excepte en el Curs de Part a Casa, que s'ha de fer el pagament íntegre.
  2. Per considerar efectiva la inscripció, cal fer el pagament de l’import pendent en la data establerta per l’ACL o com a màxim un mes abans de l’inici del curs. No es retornarà en cap cas l’import de la reserva de plaça (20%) si no hi ha avís previ de baixa amb causa justificada almenys 15 dies abans de l’inici del curs.
  3. Per beneficiar-se del descompte per a sòcies, en activitats i cursos de l’ACL, caldrà haver-se associat 6 mesos abans com a mínim.
  4. La inscripció quedarà tancada quan es completin les places ofertades. S’obrirà una llista d’espera per properes edicions.
  5. Una vegada abonada la matrícula, si no es pot fer el curs, s’haurà de comunicar la baixa per correu electrònic a l’ACL com a mínim 10 dies abans de l’inici del curs. En cap cas es tornarà l’import de la matrícula si la notificació d’anul·lació no es du a terme en el termini establert. Així mateix, quan s’hagi iniciat el curs ja no es farà cap devolució.
  6. En cursos subvencionats és molt important el compromís de reserva de plaça:
   • Si la persona interessada, un cop reservada la plaça, no pot fer el curs, haurà d'avisar telefònicament a l’ACL, com a mínim 10 dies abans de l’inici, per tal que es pugui facilitar aquesta plaça a una altra persona.
   • En cas de no fer-ho i, sense una causa justificada, en posteriors activitats de formació, l’ACL no considerarà la inscripció d'aquesta persona directament, sinó que la passarà a una llista d’espera en cas de que quedin places vacants.
  7. L’ACL es reserva el dret a suspendre o modificar les activitats de formació per manca d’inscripcions o altres causes alienes justificades.
  8. Aquestes modificacions no donaran dret a cap tipus de compensació, excepte el retorn de l’import d’inscripció.
  9. Per obtenir el certificat d’assistència és imprescindible assistir com a mínim al 80% del total d’hores de l’activitat.

Curs d'HIPNOPART. NÉIXER EN GRAN

MANRESA, 21 ABRIL 2023 (curs presencial)

Curs HipnopartoOrganitza: Associació Catalana de Llevadores

Dirigit a: LLEVADORES i LLIRS
Duració del curs: 9 horas

Horari: de 9.00 a 14.00 h. i de 16.00 a 20.00 h

Hipnopart com a mètode d'autoconeixement, autocontrol i preparació al part. Néixer en Gran és una metodologia creada i registrada basada en tècniques ericksionanas, PNL, hypnobirthing i la meva experiència pròpia com a llevador.

Les tècniques utilitzades pel mètode d’hipnopart proporcionen el coneixement i les eines necessàries per a aconseguir un estat de relaxació i concentració que ajudaran positivament durant el procés de part. El part és una cosa que a moltes dones els preocupa durant el procés d'embaràs o fins i tot abans d'això, simplement perquè tenen por, perquè hi ha falta d'informació verificada, fins i tot històries de part negatives escoltades a través d'amistats o familiars. És per això, que es tracta d'una etapa de vulnerabilitat i possibles pors a una situació diferent que s'escapa fora del control de les seves vides.

Docent: Emilio Bastida

INSCRIPCIÓ TANCADA, COBERTES TOTES LES PLACES

Preus:

 • Llevadores associades ACL: 160,00€
 • Residents adherides ACL: 160,00€

 • Llevadores NO associades ACL: 200,00€
 • Residents NO adherides ACL: 200,00€

Pots fer la transferència:
CaixaGuissona ES46 3140 0001 9400 1403 1600
(i tot seguit, enviar per email el comprovant a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. per poder reservar la plaça)

La confirmació de plaça s'enviará per email.

IMPORTANT: Una vegada abonada la matrícula, en el cas de no poder fer el curs, s'haurà de comunicar la baixa, per correu electrònic a la ACL (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ), com a mínim 10 dies abans de l'inici del curs. En cap cas es retornarà l'import de la matrícula si la notificació d'anul·lació no es realitza dins del període establert. Així mateix, una vegada iniciat el curs, ja no es realitzarà cap devolució.

 

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.