Guia d'assistència al part a casa

El massatge perineal
maig 2018

L’Associació de Llevadores de Part a Casa de Catalunya (ALPACC) ha detectat la necessitat d’actualitzar la Guia d’Assistència al Part a casa, realitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeria de Barcelona (COIB) l’any 2010, i que és l’únic document referent a Espanya. A causa de l’aparició de noves recomanacions es va plantejar la necessitat d’una revisió actualitzada per disposar d’un document vàlid basat en l’evidència científica més actual.

Les revisions realitzades per les autores garanteixen l’alt nivell científic i metodològic utilitzat per la realització d’aquests capítols i segur que seran de gran ajuda per facilitar l’aprenentatge en els aspectes relacionats amb l’assistència al part a domicili per les llevadores. Sens dubte, aquesta publicació formarà part de la bibliografia d’un gran nombre de treballs científics per la seva actualitat científica.

Aquesta guia compta amb el suport de l’Associació Catalana de Llevadores (ACL), la Federación de Asociaciones de Matronas de España (FAME) i el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIC).

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per comprendre el comportament dels usuaris i millorar la seva experiència al nostre portal. Pots canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies. Si continues utilitzant aquest lloc assumirem que estàs d'acord.